PRIVE GEET WORKSHOP

Altijd al willen weten hoe het GEET system werkt en hoe je het met succes zelf kunt bouwen? Grijp dan nu je kans met de Privé GEET Workshop!


GEET-reactor

Sinds 2004 heb ik vele motoren met het GEET systeem van Paul Pantone uitgerust en getest. In 2009 heb ik Pantone samen met zijn zoon David uit de gevangenis gekregen waar hij 3.5 jaar onschuldig opgesloten zat. Na zijn vrijlating heb ik van Pantone alle informatie ontvangen over zijn GEET systeem en heb met succes vele systemen gebouwd. Zo draaide er in het verleden een benzine motor probleemloos op een mengsel van benzine, koffie, water, suiker en cola. Zonder schadelijke uitstoot wel te verstaan. Daarnaast heeft er een benzine motor succesvol op diesel gelopen en zijn 95% van de uitlaatgassen door het systeem hergebruikt. Mij heeft het 11 jaar onderzoek en vele duizenden euro’s gekost en nu kun jij voor slechts € 150,-- over deze kennis beschikken. Interesse…?


GEET-reactor gemonteerd

Hoe doen we dit?

  • 1- Jij hebt een 4-takt benzine motor die je met het GEET systeem om wilt bouwen, ik heb de kennis die daar voor nodig is.

  • 2- Jij bent technisch gezien voldoende onderlegd om te begrijpen hoe een benzinemotor werkt en handig genoeg om het GEET systeem zelfstandig te bouwen.

  • 3- Jij maakt € 150,-- over op rekening nummer NL41 INGB 0005 8062 84 ten name van 'Total Health Foundation' te Zutphen. Zodra de betaling binnen is, neem ik contact met jou op maken we een afspraak via Skype.

  • 4- Jij levert mij duidelijke foto’s van de om te bouwen motor, het uitlaatsysteem en carburateur en ik lever jou de kennis en specificaties die nodig zijn om jou motor succesvol om te bouwen met het GEET systeem. Daarna zal ik jou via Skype in een Privé GEET Workshop begeleiden totdat jouw motor met het GEET systeem draait en jij het begrijpt. Daarna scheiden onze wegen en ben je met de geleverde kennis in staat om jou motor op andere brandstoffen te laten draaien dan benzine of diesel…

  • 5- De geleverde kennis en specificaties zijn bedoelt om jouw motor op benzine of diesel te laten lopen. Daarna is het aan jou wat je met de beschikbaar gestelde informatie gaat doen…


Leer hoe je een 'dual fuel' systeem bouwt...

Nog vragen?
Heb je nog vragen over deze Privé GEET Workshop? Laat het weten en neem contact met mij op.

De betaling komt te goede aan de Total Health Foundation. Als fotograaf en onderzoeker ben ik al enkele jaren aan deze ANBI stichting verbonden. Deze stichting steunt verschillende projecten in derde wereld landen zoals momenteel het geval is in Waterval Boven, Zuid Afrika. Daar krijgen de mensen gratis gezondheidzorg en informatie over hoe met eenvoudige middelen gezond te blijven. Wilt je meer weten over deze stichting, klik dan hier. Met de opbrengsten van deze Prive GEET Workshop worden Free Energy Projecten in derde wereldlanden ondersteund.

Total Health Foundation Zutphen:
IBAN: NL41 INGB 0005 8062 84
BIC: INGBNL2A

Lees ook:
Geet it!
Gratis Energie? Let’s do it!
Vrije Energie, waarom is het er nog niet?
Perikelen van een Vrije Energie Pionier
GEET: Gratis NL Handleiding

M.vr.gr,